Sunday, September 4, 2016

MN Perfect Mascara, MN Eyebrow & Concealer and MN Eyeliner

Alhamdulillah finally I jumpa jugak benda best untuk mata dan kening.

HAHHA.. Before this I guna Flomar. Not bad but mahal sikit la nk compare dengan MN ni.
MN punye tesktur soft and senang nak apply kat mata and kening.

Before this i pernah beli eyebrow yang kalau kite genyeh pun tak nampak kesan. Adakah kening i terlalu tebal? HHAHAA..

Nah!! I bagi All in 1.

1) MN Perfect Mascara 
2) MN Black eyeliner
3) MN Brown eyeliner
4) MN Brown eyebrow with concealer

Semua ni i bagi RM25 ONLY!! Mane nak carik dapat 4 items dengan harga macam ni.

Ya ampun.. best sangat pakai.. Berbaloiii bakkk anggg ~Hehehe..

Whattsap now 0163392950 :)


Bawah ni i apply MN All in 1 ni. Bestttt hehehehee


Sunday, August 7, 2016

Mitsui Outlet Park


Throwback version.

Last week hantar Tatie Mimoi ke KLIA sebab dah habis cuti semester.

Tatie = Makcik in France language.

So satu family gerak pergi KLIA seawal 8am. Flight pukul 10am so kena turun awal dari rumah. Biasala kalau duduk Ampang of course kena gerak awal since MRR2 memang kita tak boleh nak expect dia punya traffic flow. Kadang massive yang amat, kadang lengang siap boleh joget2 atas jalan. Hihi..



After Tatie dah check-in, adik ipar ajak pergi Mitsui Outlet Park. Ok la jugak sebab tak pernah jejak kaki kat sane. Hilir betul. HHAHAA.. 

Sampai sane, memang awal lagi la. So tak ramai orang sangat. Best la nak jalan-jalan. Tapi aku rasa macam lagi besar JPO lagi and banyak butik lagi kat sane compared sini. Kat sini ade a few butik yang barangnye limited. 

Sape yang nak carik kasut CROCS boleh pergi KLCC la kot. Kat sana lagi banyak choice and design pun yang updated. Kat sini, design lama tapi korang boleh la dapat dengan harga murah kat sini.

Converse pun ok kat sini. Harga murah and boleh la nak beli berpasang-pasang. Hehe..

Sape-sape yang suka Jeans Superdry boleh la usha sebab dia punya sale memang half price! Seluar yang harga RM300++ after less boleh dapat dalam RM150++ :)





Ok tu je nak review! Next time kite review trip ke Krabi haritu. Takde mase lagi nak share story kat sini. Picture pun tak sempat nak transfer masuk laptop . Hehe.. Later! Bye! :)


LOVE
Shima