Pages

Friday, January 29, 2010

PEREMPUAN ROGOL LELAKI!


Baru je tadi, aku abis tengok hindustan kat Zee. Aiyak! Sejak bile aku suke hindustan nih? Actually, citer die amat menarik hati sanubari aku even hero die tak la sehensem Saif Ali Khan. Ngeh3. Cite die pasal "Perempuan rogol lelaki". Omg! Ade ke cam gitu?

Ade ke lelaki yang tak rela dirogol oleh pompuan? Kalau ada, mesti lelaki tu abnormal atau aku ley anggap die shemale la kan? Tapi, memang buruk bebenor rupe pompuan seduce lelaki nih dalam citer ni. Berjoget meliuk badan bagai.


jangan ditimpa guni sebegini. Credit to ms. google.

Kaum lelaki? Kau rela ke dirogol? Kaum pompuan? Elakkan seduce lelaki! Merbahaya! 18sx!

15 comments:

f i d o z |graphs| said...

saya tak suka dirogol oleh perempuan!
saya lebih suka ayat sendiri.
(huh?)
haha takde ar.
ngeri kowt kalau jadi camtu.
teringat cerita senario 1st movie dulu.
sangat NGERI ouh!
ngeeee~
xD

Anonymous said...

Giler ahhh pic tuh..takut aku, nk ngila pon ado..ahahah..

p/s: x seduce pon kemungkinan nak kena rogol tinggi, baik seduce terus hehe..

ELIN

iz-AnN عبداللطيف said...

hehehe...agaknya lemas tak laki kat bawah tu...

salam perkenalan dik dari akak...

Ely Hasrul said...

cam sinopsis cite mlm tadik aje.. tapi xtgk.. channel zee ek? kadang mlm2 kalu takde cite besh mmg layah la hindustan.. lelagik kalu chandramukhi.. huishhhh besh hahahhaa

Aus said...

ahahahaha...
aku sanggup...
tapi xmau yang besa camtu..
hahak..

Nazatul shima said...

fidoz:: ha ah la..citer senario dulu pon mengerikan..haha..tpi,yeke xske?haha..

elin:: yeke elin?xseduce pon ley kena ey?hehehe..mcm2..

iz-ann::emm..sy rase cam lemas ke akak..haha..salam perkenalan..:)

ely:: 2la sal..semalam da xde citer bez lepas tgok jangan tegur lagi..2 yg bkak hindustan..haih..

aus:: aku rase, ko mmg sumenye sanggup kan? besau pon ko rembat je..hahaha..

yuyuEyuliAnayusOf said...

hahah. lawak n3 nie..

Nazatul shima said...

cepat gelak! :P

besi said...

layan hindustan movie ya..
ttg soalan tu? istilahnya mcm salah je..

rogol...merujuk kepada perlakuan seksual secara paksaan yg berbentuk fizikal.

payah kalau laki nak kena rogol ngan pompuan...

tapi pompuan leh goda lelaki dan lelaki walaupun tak rela...tidak boleh dikelaskan sebagai rogol...

Nazatul shima said...

emm..rogol kat cni merujuk pada pompuan yg paksa lelaki melakukan intercourse. so, dirogol oleh pompuan la.hehe..

|| nemo mimosh || said...

oppss..cter ape tajuknye?
*psssst..nak tgk?
pompuan rogol laki?
hebat!

Aus said...

ahaaha..
xbaik cakap camtu..
hehe..

Nazatul shima said...

nemo:: lupe la nemo citer tajuk pe.pendek je, tapi bhase industan.hihi..nnti try usha kat zee..kot ade ulangan..:D

aus:: pandai ko cover ye..hehe..

pak long said...

salam buat cma...
adussssss...bikin gerun gua nengok

Anonymous said...

tak sggup lah.. kalu shima yg rogol, sy snggup lah.. huhu.. rogol la sy...